Emelie - varm dag!

Hej, hur har ni haft det? Det är så jäkla varmt idag och jag var ute sen hav tio imorse till sju på kvällen. Men det var mysigt. Kände för att bada men det blev duschen som kallade.
Stranden är så mysig så ni får vara där som jag var häromdagen :) (gammal bild)

Emelie - tävling igår, jobb imorgon

Igår var jag och tävlade med Scott, det kanske ni inte visste ;) Men vi startade en L:D och en L:C alltså 80 och 90, i Söderköping! Det gick super bra trots att vi inte har tävlat på ett år!! Måste tacka skip och min tränare! :) 
 
Red fram längre än vad jag brukar, kollade ordentligt att han var med. Fick säga till han en gång men sen var det bra. Han kändes jätte fin :D
 
L:D, 80:  Jag gick in på banan, skrittade runt medans den andra hoppade. Jag fattade galopp och galopperade på och startade. Jag höll ut vägarna, hade rätt galopp och jag red mer som jag ska. Inte mesa eller sluta rida utan  rida! Däremot så vet jag att jag skulle flytta ut honom mer till höger på en sträcka men det fick jag inte helt igenom.. Jag rättade galoppen till sista hindret men såklart så byter han tillbaka till fel, haha. Men då rätade jag upp och höll om istället då det blev för kort om tid efter hans plan. Men det gick också! Så vi vart nolla! :D Vi hade en lagom tid med tanke på hur vi tog ut vägarna! Superkul att han gick så bra! :D
 
Sen var det en paus, det tog rätt lång tid så han fick gå in i transporten och vila med pappa medans vi satt och tittade på tävlingen. Träffade Emelie där! :) Kolla hennes resultat här! 
 
L:C, 90: Här hade jag blivit trött av all sol, de var så snabba i första klassen så jag trodde att de var lika snabba i nästa men det var de inte så jag hade ju hjälm och väst och allt ;) Men jag började med att gå och hämta en gren från en träd när jag satt på, då vaknade han! Sen så red jag fram och han var så jäkla fin! Kortare framridning denna klass :) Däremot så satt jag honom i botten i oxern två gånger på framhoppningen men han hoppade upp sig och då valde jag att sluta där så han orkade. Efter en skrittstund så fick jag gå in på banan! Och nej, jag hade inte min gren då. Vet någon hur domaren ser på sådant? Men jag valde att ta bort det då man inte ska ha det ;) Jag gick in på banan och jag skrittade till jag fick min startsignal. Galopp och började. Jag red honom helt okej i grunden (1-8), la honom grovt fel två gånger men han räddade mig <3 Däremot syns en bara på filmen ;) Men jag var nolla i grunden och så startade omhoppningen. Det var ju runt 25 grader så energin hade ju åkt bort lite men jag red på och tog en sväng innanför ett hinder som nästan ingen tog!! Men jag glömde att hålla om på ett hinder så han rev det. Men det är helt okej, för jag la ju honom fel innan så det var bara mer än rätt. Kan ju inte hålla på och få smita undan när jag gör fel ;) Men vi slutade på 0+4 fel med tiden 27.7sek och vinnaren hade 25.7sek. SÅ helt okej tid då jag knappt tog några chanser :) 
 
Men jag är så stolt över den ponnyn! Han är min och bara min, vi har haft motgångar och framgångar men jag har alltid haft dåliga nerver vilket har visat säg. Men nu märks det att jag har hittat rätt tränare och får rätt träning. Bara att fortsätta träna och bli ännu bättre! :D
 
 
 
 
 

Emilia~

1.20 ✨




Emelie - Dr Alban, moppepojkar

 

Emelie - Gratulerar bössa din skitunge :*

Ja, här har ni tjejen som hade rätt ---> Claara 
Hon gissade på ett par tretorn och hon hade rätt ;)
 
 
För er som vill veta lite om stöveln så tänker jag berätta att jag har köpt dessa för att inte slita på mina falsterbo, så dessa blir mina vardagsstövlar då de andra är 15 gånger skönare. Men nu ska jag testa dessa, mjuka upp de. De är superstela så jag måste ha helt utstpänt för att de inte ska bli konstiga. Men som ni ser längst ner så är det en stor och vacker buckla.. haha. Men den försvinner när man spänner in stöveln, vilket jag gör efter att de har mjuknat (Y) Är det något mer ni vill veta om de är det bara att fråga, kan ju säga att servicen var grym, beställde i söndags och de var framme igår (tisdag). Så från och med igår så hade jag dessa, riddebuten blir idag :)