Emelie- Trötter

Så himla trött jag är... Legat nere med bloggningen med dessutom, men nu tar jag nytt tag. Hoppas ni har haft en bra helg, ska jag sammanfatta min?
 
Lördag: Då tävlade jag i Åby med Scott. Han var jätte duktig och vi visade framsteg så jag är nöjd!
 
I söndags så gick jag upp sju, tog ut hästarna och fixade stallet med mamma. Sen släppte vi även ut hönsen så de hade det bra. Efter de hämtade vi hösilage hos en gård som är jättebra!! Rekomenderar er att åka dit men jag berättar inte vart det är ;) Sen åkte vi hem åt frukost. 
Vid halv ett började jag rida Scott för att rida ut och möta Miranda och Falcon. Vi red ut i ca en och en halvtimme, jag hade det jätte mysigt så jag är nöjd! Kom hem vid halv tre. 
 
Vid halv sex så åkte jag hem till Fanny och hade lektion för henne, hon har blivit så sjukt duktigt! Stolt här! :D
 
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att spanskan ska börja! :D
 

Emelie - LEVER PÅ ADRENALIN

Såg nu att Emilia redan hade skrivit om varför hon inte bloggade. Så då har ni en bra förklaring.

Emelie - Hej!

Det kommer att komma ett inlägg senare om varför inte Emilia bloggar. Men nu ska jag berätta om gårdagen!
Igår så hade vi gympa, åkte hem och sen så övningskörde jag till specce där vi handlade. Sen åkte vi hem och gjorde typ ingenting. Det är jätte bra för snart är en ridbana i närheten klar så då kan jag bara skritta dit och det är  helt perfekt!
Idag så ska jag rida båda, Skip ska skrittas ut barbacka och Scott ska jag rida ut på. Satsradning här! Nä men det är helt perfekt! 
 
:D
Tuffingar va?

har en andlednming -Emilia

förlåt men jag har en ganska bra andledning till att jag inte bloggar.. min blogg app på mobilen funkar inte,, och min data är paj .. så jag kan liksom inte blogga.. nu kanske ni undrar "men du bloggar ju nu!?" ja för jag lånar mina pärons data.. jag får typ aldrig göra det så aa.. men jag ska göra allt jag kan för att fixa så att jagfg kan börja blogga igen! LOVAR!!
 
 
igår var jag hos tandläkaren och åt lera.. nej men jag ska ju på betskena så fick prova ut och bita i "lera" och så ;) det var BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!
sen kom jag till skolan och nästan det första vi gör är att ta spruta! :O pruutttt vilken dålig dag x'D 
 
Men aa.. vi hörs!
 
 
uj, uj, uj vad gammal x''D

Emelie - vilka bloggar läser jag?

Nu kommer jag skriva lite bloggar jag kikar in på, vissa tittar jag endast in på ibland.
 
Elises blogg, tittar in varje dag. Har jag tråkigt tittar jag in 4568732465 gånger.
Klicka här så du kommer du till henne!
Detta är min kompis Jennifers blogg, kika in här ni!
Ponnysanning är en helt okej blogg... Här hittar ni!
Dressyrmupparna har man hängt med i många år, Här hittar ni klassikern!
Danai läser jag ca varannan dag, hon har lite upphåll. Här!
Vanlig skvallerblogg, här finner ni den!
Tyras bra blogg! Hittar ni här!
 

Emelie - igår

Igår så orkade jag inte blogga. Men igår så slutade jag klockan två, kom hem tjugo i tre och tittade på bron men jag råkade somna (vi åt innan) så ingen väckte mig så jag vaknade halv sex när mamma skulle på föräldrar möte.. 
Men då gick jag upp, tog in hönsen och tog upp hästarna. Jag longerade båda över tre bommar, båda gick bra och var avslappnade. 
 
Sitter nu i skolan och väntar på rast. Vi får höras sen så vi kan vara sociala. Nu tappar jag bort mig för alla pratar, vi sees!
Morgon konst!
Jennifer blir jagad, Elise står upp i helikoptern, Emma sitter ner och jag hänger.
 

Emelie - regnet öser ner utanför fönstret

Jag idag..
Jag är så himla trött och försov mig imorse! Idag så hade jag tänkt rida båda hästarna så vi får se hur det blir med det eller om bara skips rids. Scott behöver nog också mjukas upp.
Igår när jag skulle gå och lägga mig så glömde jag lägga både datorn och mobilen på laddning så nu sitter jag här i skolan och laddar både mobil och dator på lektionen. Hur stört är inte det?! Menmen.. 
 
JAG HAR SKRVIT EN LÅT TILL DIG ELISE!
 

HEJ ELISE, HEJ HÄR KOMMER JAG

FÖR JAG SA HEJ ELISE, JAG SITTER PÅ EN PLAN

FÖR JAG KOMMER TILL BULGARIEN IDAAG

 

JAG TÄNKER PÅ DIG VARJE DAG OCH UNDRAR HUR DU MÅR

DINA BRUNA ÖGON OCH DIN LÅNGA MÖRKA HÅR 

JAG LÄNTAR EFTER DIG ,VILL DU BLI MIN TJEJ

 

FÖR JAG SA HEJ ELISE, HEJ HÄR KOMMER JAG!

 

Emelie - lättirriterad!!

Fuck my life and my wet pants!! Ibland så blir jag så himla sur och grinig (humörsvängningar.?) Det började med att en sadel som jag sålde inte passade och de pengarna jag fick skulle betala min 1D biljett på konserten!! Så då får mamma lägga ut så länge. åhh!!
Sen så har jag ingen sovmorgon, men det är skönt för då kan jag passa på att se på film och sånt på håltimmen vilket passar utmärk så slipper jag göra det hemma! MEN nu var det så att imorse på bussen så valde jag ett säte och det var blött.. och då bytte jag till det brevid och det var också blött.. sen kände jag att det var ingen ide att byta för jag var redan dygnsur i rumpan!!
Kom även till skolan i tron att börja 8.30 men vi börjar 8.55.. ÅHH! Jag slutar även 15.20 idag och då måste jag ta fyra bussen vilket gör att jag kommer hem halv fem men jag måste äta+fixa hästen och åka till fem.. Så jag har det lagom stressigt va?!
 
Nu förstår ni att jag är irriterad va? 
Jag vaknade imorse och tog ut hästarna, det var skönt. Däremot vart skottkärran full innan jag blev klar med att mocka, jag kommer gå upp halv sju och hålla på med hästarna till sju och från sju till halv åtta ska jag duscha och äta frukost :)
 
Men vi hörs senare!
 

Emelie - varit med Emilia och Helena hela dagen!

Jag har haft jätte kul idag! Jag var med mamma, Emilia och Helena idag.Jag uppskattade det kan jag säga. Dessutom så ses vi ju imorgon på träningen och ev. på tisdag! Red Scott och Skip imorse, jag red Scott och mamma Skip. Jag mjukade upp S rätt mycket och jag fick till två riiktigt fina längningar samt en fin form! Nu så ska jag plugga tror jag, vi ses!

Emelie - tröött

Satte klockan på 8 så jag hinner rida båda hästarna innan 12, vid halv ett ska jag bort så då ska det vara klart! Igår med Emilia hade jag jättekul, kommer däremot sakna Lennart och Kiwi! Nä nu måste jag gosa med Asti! Byee


Emelie -oojoj!

Mera får ni veta snart!!

Emelie - VI HAR NAMSDAG IDAG!

Som ni kanske vet så har Elise namnsdag idag och då har även jag namnsdag då jag också heter Elise!! Ikväll ska jag rida med Scott på harbacken och sedan sova hos Emilia, det kommer att bli fett mysigt ;) Ses seen!
 
 
 

Jag hoppar Skip


Emelie - roliga bilder som jag dör av att se

 
 
 

Emelie - i Skolan nu

Har precis haft test, gjorde sämre än förra gången, hahahahah! Men jag jobbar på. Sjukt ont i benen idag :(

Emelie - AJ!

Red Scott och han var jätte fin, red igenom L:C1 som gick jättebra! Han gjorde även JÄTTEFINA GALOPPOMBYTEN! HAN ÄR BÄST! och vid avridning (galopp) så vart det halt och vi välte, jag sträckte vaden men han verkar vara sig själv. Fick panik där ett tag när han inte rese sig med tanke på en annans ponny :(
Men ska plugga nu, ses!
 

Emelie - nu saknas bara lite!

Snart är designen klar, fett taggad ;) Hade gympa nyss så nu blir det TACOS <3 sen ska det ridas x2, vi ses och hörs!

Emelie - kolla vad jag har pillat med!

www.niallslovers.blogg.se

Emelie - godmorgon!

Hej, vad händer denna underbara dag? Jag ska åka till skolan vid kvart över nio för att ha svenska, matte och idrott. Nu så ska jag kolla runt lite på roliga saker, hittade en jätte fin tröja som jag vill köpa, vill däremot köpa min B&J med.. Haha ;)
Anmälde mig även till bodaborg idag, så vi åker väl dit med föreningen och då har jag och Emilia bestämt att vi ska vara ;) Vi söker även en tredje ;)
Dagens iallafall
Tröja H&M
 

Emelie - ojoj

Gud vad bra ni läser! :D Lite snålt med komentarer bara.. Men men, måste sova- eller titta på hollywood fruarna, bye
 

Rosa

#DEB0DD

Emelie - DAGENS


Emelie - Design!

SNART ÄR DESIGNEN KLAR, TJOHO! Det ni inte vet att den är typ skräddarsydd ;)
SPÄNDA?

Emelie - klicka på bilden så hittar ni mig!

 
 
 
 
 
 
 
 
Hittar ni det inte så heter jag Emelieandersin på allt.

Emelie - godmorgon

Legat lågt med uppdatering igår, det är endast för jag var i norrköpning igår. Vill ni se vad jag köpte? Idag ska två hästar ridas,vi ses!

Emelie - någon som vill rida ut?

Är det någon som vill rida ut imorgon? Hör av er!

Emelie - 1D produkter forts

Jag tipsade ju er om parfymen? Nu har ni flera produkter här, det finns body lotion samt shower gel. Båda kostar endast 199kr. Klicka på länkarna så kommer ni till en ställe där ni kan köpa de.
 
 
Ni hittar body lotion här!
 
Ni hittar shower gel här!
 

Emelie - What does the fox say?


Emelie - Mattetime!

Nu är det dags för matte med ganstern Jennifer samt världens bästa ELise!
 

Untitled Video


Emelie - AJ!

Ska snart rida, men nyss så stack jag mig i fingret av tandställningen. Det gjorde jätte ont :( Det blöder även så det ser och känns värre ut!
Ser ni? nu måste jag fixa mig, ses!
 

Emelie - Mina framtida bilar

 
 
 
En rosa Jeep
En rosa hummer limosine
En rosa doge
En söt rosa bil! 
 
Detta är mina framtida bilar! 
 
 

Emelie -1D

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emelie - Ridpassejn

Igår så red jag båda, det gick bra för de men kasst för mig..
 
Skip red jag dressyr på, red han på ängen för att rida ordentligt men snabbt en dag. Jag drev av bara fasen och då gick jätte fin! Speciellt i galoppen, dock vet jag inte om jag kan göra lite dant nästa gång men det märker vi.
Skips fokus ska ligga i en låg form, en där han bär upp sig själv i och i går kom han i den formen. Det kändes bra!
Efter så masserade jag Skip och kylde benen. 
 
När jag var klar med det så red jag Scott, han reds dressyr på. Just nu är han väldigt lat och inte vill jobba riktigt men jag jobbar vidare, jag var också lite lat gissar jag på. 
Jag har ju lärt Scott galoppombyten utan en bom så nu kan han det snart, däremot tänkte jag lägga ut en bom så han lär sig att vänta i ställen för att dra på. Men han var lite stretig igår men det berodde nog på mig. Men jag måste jobba vidare med han så det är lungt. När jag joggade av han så var han väldigt fin.
 
 
Nu ska jag gå, hejdå
 

Emelie - godnatt

med bästa, ska sova nu. natti <3

Emelie - Sevärdheter

Ni kan tacka mig för att ta fram dessa bilder, nu är det er tur att njuta ;)
Dessa grabbar kommer vara i mitt hus ikväll, välkomna :)
 
 

Emelie - tuffetåget

Just nu sitter jag och käkar fruskost, jag börjar klockan tio idag och går till 13.05 så det är helt okej. När jag kommer hem så  ska det ridas.
Ses under dagen, chao!
 

Emelie - kommit hem

Var ju på träning med Emilia och jag hade jätte kul<3 Men nu ska jag sova, god natt!
 

Emelie -Slutar snart

Sitter nu och lyssnar på sista prataren, sen så slutar jag och då tar jag bussen hem för att äta samt byta om för att sen åka vidare till Emilia och där ska jag följa med henne på träning. VI ses ikväll!

Emelie- godmorgon

Nu är jag i skolan. Jag tränade igår men det får ni veta mera om sen ;)
 

Emelie - önskning av Miranda, mitt gamla långa hår

Här kommer bilder på hur mitt gamla långa hår såg ut, jag väntar på att mitt ska bli det nu ;)
 
En bild i uppsatt, en utsläppt framifrån och en utsläppt bakiifrån.
 

Emelie - Jag gillar godis.

Jag gillar godis!

Emelie - I skolan nu

Som rubriken säger så är jag i skolan nu, jag hoppas att dagen blir bra. Men det tror jag. Vid 10 ska jag gå upp en våning och vänta på att spanskan ska börja, jag tycker att spanskan är kul men det är lite jobbigt då jag har haft franska och blandar ihop det lite.. aja, vi ses!
 

Emelie - Sovmorgon

gud, jag vaknade nyss och såg att Emilia var på väg till bussen.. haha, men jag har en sovmorgon till 10 därefter har jag börjat! Ikväll så är det hoppträning med Scott vilket innebär vila för Skip, träningen börjar klockan kvart i sex. Vi måste åka fem hemifrån.
Nej, nu ska jag fixa mig för skolan, kommer redan se störd ut så lugna er.

På väg till bussen

Det är bajs kallt!!


Emelie - Godnatt

Godnatt, ses imorgon! Bästa ni <3
seriösa bilder med fettigt hår!! Seriösa problem, måste hitta till duschen..
 

Emelie - Visste ni?

Denna ponny ovan har jag ägt i två år. Han heter Kosmos och är född 97.
Detta är en sjukt gammal bild på mig(med långt hår<3) och en häst, känner ni igen honom?
 

Emelie - Ridit

Vad har ni gjort idag? Jag har iallafall ridit båda hästarna. 
Skip red jag först, han skrittade jag ut på barbacka och red i en klurig terräng och klättrade i en uppförsbacke en gång. Han var jätte duktig. Han reds även igår så då reds han ut barbacka i 10 minuter i skogen. Då följde även Festis och Asti med!
Scott fick sig ett dressyrpass igår, han var jätte fin <3 Idag reds han ut, han var nöjd. Vi ses!
 

Nejmen tja!

Min plutt<3 hoppar 1m på bilden<3


Va sociala på:
Kik&snapchat: emiliathebesst
0736004809

Checka vfm: Emilia söderström



Emelie - ridpass

Ska rida båda nu, skip-ridas ut och Scott-träna styrka


Emelie - 1D produkter

Ni har väl inte missat att One Direction har kommit ut med lite produkter, det har inte jag iallafall och jag hoppas att de hittar hem till mig snart ;) 
En av produkterna är denna parfym, den sägs lukta sjukt gott så det hoppas jag på :) 
Den kostar 355kr för 30ml och 445kr för 50ml, det är mycket pengar det men helt klart värt det om du vill dofta gott. Om ni klickar på bilden så kommer ni hitta vart ni köper parfymen, den kommer ploppa upp i ett nytt fönster så ni inte blir rädda ;)
 
 

 


Emelie - godmorgon godmorgon!

Jag har börjat säga godmorgon godmoorgon, jag vet inte varför!? Men idag ska det ridas och i helgen skulle jag och Emilia vara med hon svarar inte på sms ;) vi ses!


Emelie - Lyssna på inläggen?

Jag har precis suttit och spelat in alla inlägg vi har på bloggen, sjukt va? Men jag tänkte att det är smart ifall någon hellre vill lyssna på inläggen istället för att läsa det. Så fråga är, vill ni att jag ska lägga ut ljudklipp till varje inlägg eller ska det vara som det är nu med endast text?
NI BESTÄMMER!

Emelie -NERVÖS

Idag är ju det fredag, och Elise tävlar i dalarna och jag är så NERVÖS! Hon tävlar på ett meeting, klubben heter gagnef. Hon hoppar en LA idag, hon startar som nummer 15, andra klassen.. 
 
 
Jag kommer sitta som en spänd råtta och hålla mig uppdaterad!
 
 

Skola..

Första lektion m-tid (mentorstid) rätt soft ;) för er som inte vet det så går jag i 7an på Tallås :) xD


Emelie - God mooorgon

God morgon, vad händer idag? det är ju äntligen fredag! Jag är supertrött just nu men det kommer gå över tills måndag, hoppas jag.. 
Igårkväll så pluggade(!) jag faktiskt rätt mycket och nu har jag lite kvar till helgen, ikväll så kommer jag rida. Scott ska mjukas upp och Skip ska ridas ut rätt ut i skogen. Skip har förtillfället bara en period där vi ska försöka och testa att bygga ryggmuskler, ni tänker haha.. Lätt! men han är svår som fasen att bygga muskler på. DE NI! 
Ihelgen så kommer jag hänga med Emilia och det kommer att vara kul, men just nu måste jag försöka ta mig igenom fyra lektioner. Matte, svenska, samhällskunskap och engelska. Inte de roligaste ämnena men jag tror jag klarar mig, har ju min bästa vän aka datorn. ;) Nä, man jag har någon och hänga med iallafall ;)
 
Ska vi höras i eftermiddag eller ikväll? Vi ses tjao! 
 

Emelie - äntligen!

Hej allesammans! Emelie är här! :D 
Jag är Emelie och jag är Emilias bloggpartner, vi skapade ju denna blogg nyss men vi har faktiskt haft en blogg tillsammans förut. Men iallafall.. Vi kommer få en snygg och fräsch design av en begåvad designer, hon kommer göra den till den bästa ;) Så det känns lovande så vi får en snygg design vilket är mycket basic i en blogg och det gör att många vill stanna. 
Info om mig vill ni säkert veta, ni kan få lite kortfattad info just nu. 
Jag heter Emelie och är 16år och går första året i gymnasiet på linden och linjen ekonomi. Jag bor en bit utanför katrineholm så det blir mycket resande. 
Jag har en häst och en ponny, hästen heter Skip och ponnyn heter Scott. Bilder och filmer och mera info om de kommer ni få allt under bloggens gång så jag inte matar er med info nu och ni fattar ingenting. 
Men orkar ni inte vänta? Skicka in en komentar då så ska vi göra det bästa av oss och svara!
 
Om ni vill veta vad som hände idag så är det bara att fortsätta läsa för här kommer det!
Det började bra med att imorse så startade inte moppen IGEN! :( Men då kom mamma ut och hjälpte mig och så startade den, jag blir så arg på moppen när den dampar ibland, usch! sen åkte jag ju till skolan och jag kom dit 8.29 och då hade vi redan börjat men det löste sig rätt bra vilket var väldigt skönt. 
Vi hade endast fyra, tre och en halv lektion idag så det är skönt. Däremot har jag egentligen lite läxor att göra nu, men jag ORKAR inte :(( Dessutom så tänkte jag rida men då skulle några andra rida men då skrev ena vi fem! att hon inte kunde komma och då red jag endå inte och ni fattar ingenting men det var störande iallafall ;)
 
Nu ska jag plugga eller titta på film, det lutar mot att göra båda. Vi får se, puss :* 
 

~Head up, stay strong, fake a smile and move on~

//Emilia


One direction<3

Jag och Emelie var på One directions nya film på bio igår :) den var riktigt bra! Va i 3D xD

Sitter vid fagerön nu med typ en tredje del av skolan ;) har gått sörmlandsleden som är typ 1,5 mil.. Men vi gick "bara" 9km xD
slutar 2 idag! Fett soft!
Det första jag ska göra när jag kommer hem är att slänga mig i soffan xD


https://cdn3.cdnme.se/4237163/7-3/pic_52285bbeddf2b36f494c77f9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4237163/7-3/pic_52285bbfddf2b32d3acbd7d3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4237163/7-3/pic_52285be4ddf2b371072608ad.jpg" class="image">


Emilia-Tja!

Tjenare Tjenare
 
Det är då jag tillsammans med Emelie som kommedr blogga på denna awsome blogg xD
 
Jag heter Emilia Söderström och är en tjej på en så länge 12 vintrar :) (född 2000)
 
Jag älskar min tävlings ponnny Kiara! Kiara är ett fux färgat C-Ponny sto född 1997 :) min gammla tant ;) Ja vad ska man säga om kiara ;) hon är väldigt speciel! men när hon väll vill så är hon helt underbar! flyger över 1m hinder och går super fint i form ;)
 
jag bor på en gård i strångsjö med min mamma, min pappa och mina två småsystrar Molly och Tilde ;)
 
går  på Tallås klass: 7b1 ;) så jag åker buss till skolan varje dag.. xD
 
hoppas ni kommer stå ut med mina inlägg och fortsätter läsa våran blogg!
 
blev inte så mycke info.. men men ;)
 
header kommer!!