Emelie - Jossa

Var med Jossa igår och idag, kollade när hon red. Det såg superbra ut! :D
 

Emelie - slutar straaax

Så hiiimla glad, snart om en timme så är det HEELG!!!
Im so happy, love you guys!!!
jag har haft en mycket bra dag idag!! :D 
 
 
 
 

Emelie - Min hund är halt :(

Jag är så himla trött att när jag gäspar så gråter jag och jag gäspar hela tiden!!  Pinsamt.. Jag glömde även deon idag, hehehehhe ;) Men jag har body spray så det är lungt. 
Vi har runt 10 sådna hemma efter vi var i USA iår ;) 
Idag så ska jag sova med Jossa, jag hoppas att det blir kul men det tror jag allt, däremot måste jag rensa mitt klädbombnedslag innan hon kommer.. annars kommer hon vara rädd för mig förevigt!! 
 
Hästarna vilade igår så inte mycket att skriva om dom utom att Scott är så himla söt när han är på måsterörasig humör! Men de ska ridas på i helgen iallafall :D
Vad ska ni göra idag?
 

Emelie - Blir galen, lyssna istället för att skumma

Hej vänner, jag hade helt fel om mitt humör imorse! :D Jippie! Nä, men det var rätt hemskt idag. Först jobbade jag  på bra. Sen hade vi Linden City... Jag blev seriöst galen då vi har som ett företag och vårat företag ligger back, så då måste man jobba arslet av sig för att det ska bli på plussidan men då går det inte att söla och jaa,, vart väääldigt arg.. 
Sen hade vi sam igen och sen hade jag prov, fick veta nu på kvällen att jag fick ett B! :D så jag är väldigt nöjd!
Jag idag.. Men helgen kommer att bli grym iallafall. Det vet jag, kommer ha med gnäggisar att göra, mer säger jag inte ;)
 

Var med du med!

Jag är med!

Emelie - Mitt ridschema!

S c o t t 

 

Måndag: träna för Nicklas

Tisdag: skritta ut

Onsdag: tömköras/longeras

Torsdag: rida på banan

Fredag: rida på banan

Lördag: rida ut

Söndag: rida ut

 

S k i p

 

 

Måndag: Vila

Tisdag: skritta ut

Onsdag: tömköras/longeras

Torsdag: rida på banan

Fredag: rida på banan

Lördag: rida ut

Söndag: rida ut


Emelie -koll på designen

Har någon sett vilken dag som designen försvann? Det är tråkigt att den försvann, den var ju så fin :(
 

Emelie- GLAD!

Jag hoppas ni har haft en bra natt? Jag är iallafall glad, så glad att jag inte bryr mig när min mascara från igår gjorde att den klumpade ihop sig imorse, så glad att jag bara klev in i duschen utan att sucka, så glad att trots jag har hjärnsläpp på bloggar och har inte något att läsa så mår jag bra, jag är glad helt enkelt!
Idag så vankas det skola iallafall, goppas det blir kul, slutar klockan halv fyra idag då jag ska göra ett spanska prov! Jag kommer sitta och plugga på det lite nu, jag SKA klara det!!
 
Men vi hörs sen!! HEJDÅ :D
 

Emelie - Happy giirl!

Bloggen går bara framåt och framåt! älskar er ;) Ska nu gå och ta in hästarna så får ni ett ordentligt inlägg imorgon!
 
Peeta Mellark - Josh Hutcherson
 

Emelie - PUH!

Jag har precis gjort min redovisning, jag hoppas jag får godkänt! Jag skulle fått E/D på nyhem på denna så jag hoppas på godkänt! 
 
Jag har inte skrivit så mycket om hästarna på sista tiden men det är för att de har vilat nu inför vintern. Däremot funderar jag på att skritta ut med hästarna lite oftare så de har lite grundkondis! Dessutom så vill jag inte klippa Scott nu! :( Det är kallt! Men jag tror jag måste det för att kunna träna med han! Men nu är det lunch, VI SES!

Emelie - NERVÖS!

Sitter just nu och pluggar smått på min redovisning!! 
HOPPAS det kommer att gå bra!
 

Midnight Memories - One Direction

Har ni hört det nya albumet? Lyssnar på det för fullt, sätt igång det på spotify och lyssna! :D 
 
 
Det finns 18 tracks på skivan och jag måste säga att jag hittade världens finaste bild ifrån deras photoshoot!!
 

Emelie - hemma



festen och jaaag

Emelie - tuffingen själv..

Som rubriken säger,  tuffingen själv ringde Elise imorse när hon skulle träda in i det mörkaste klassrummet hon någonsin har sett. Hon tänkte om monstret satt kvar längts ner i klassrummet med sin dörr öppen. Men när hon tog ett egopicks till bloggen såg hon även att dörren var stängd, puh tänkte hon. Att ringa Elise ansåg hon inte att vara tufft men hon kan även säga att hon har saknat henne över helgen! Nu ska denna tuffing själv sätta sig och plugga, puss!
 

Emelie - ipad miniblogginlägg

Sitter just nu och skriver ifrån ipaden. Det är lite krånligt så jag håller mig kort. Kommer bli endast mig en kort period framöver då Emilia är borta! men det blir bra.. Ska rida Scott idag men nu ska jag gåut och ge dem lunch, chao!



Emelie - Ridit!

Hejsanhoppsan! Var precis ute och red med Skip i en timme, vi red i skogen och för att komma dit red vi på vägen ;) På vägen blev det galopp och i skogen vart det skritt. Jätte mysigt var deet men jag är lite kall nu!! 
Ska äta strax och sedan ut direkt för att rida ut med Miranda i mörkret! Mysigt hoppas jag! ;)
 
 

Emelie - Svar på fråga

 
Svar: Min plan med att jobba i framtiden är att jobba i ett vanligt jobb, förhoppningsvis som en advokat och ha ett eget stall. I mitt eget stall ska det vara lite lyxigt då jag vill ha Scott där och han ska ha det bäst! Jag ska även ha Skip där och en unghäst jag ska utbilda. Men den ska jag sälja och köpa en ny häst och utbilda och säjla igen. Osv. men det är min framtidsplan. Framför allt, ha Scott och ha en rosa dodge!
 

Emelie - suddig men cool!

 SPACE HORSe
 

Emelie - en skräck dörr och en tjej som har sett förmånga skräckfilmer

Jag har sett alldeles för många skräckfilmer då jag alltid är livrädd när jag kommer in i vårat klassrum när det är mörkt och man är ensam. Idag var en person som kom tvungen att stänga en dörr åt mig för att jag kände bara att något skulle käka mig!
Infon om ridpasset igår kommer upp sen, men ärligt talat. Känns det inte sjukt läskigt att se denna clown och inte vara rädd? jag blir så jäääkla rädd för den och för alla clowner :(
 

Emelie - tips på övning

 
Jag har hoppat mycket serier och denna serie är superkul och ni borde testa på detta själva!

Emelie - nöjd, men inte lika nöjd längre

Hej, vid halv tre så slutar jag. Jag sitter just nu och håller på att svettas ihjäl, jag dööööör!! Men iallafall så ska jag ta trebussen hem och äta, när jag gjort det ska jag rida med Jossa :) Ska rida Scott och hon Skip. Vi får nog se hur det går då jag gick ner i ett djup dike (halvt) med Scott förra gången. Han var nere med bakbenen i diken. Men jag skyller på att det var för mörk, förstår ni nu varför jag inte vill rida ut själv? ;) ( skämt åtsido)
 
Något väldigt viktigt nu när man rider är reflexer, glöm inte de nu för då kommer nni att bli skjutna av jägarna och påkörda av bilarna! Jag har även inte tid för alla era begravningar då :(
Men glöm inte reflexer när ni rider ut, vi hörs! :*
 
Såhär red vi tre ut sist,
från vänster till höger, övre raden  Emelie
 
från vänster till höger,nedre raden  Skip - Scott
 

Emelie - börjar bli stadig

Hej, såg ju på hungerspelen igår. Den var bra, dock var det lite jobbigt att sitta still så länge, haha. Men jag klarade det med min superstora popcorn och det trånga sätet ;) 
 
 
Det var sjukt hur snygg Peeta var!!! även Finnick var dösnygg men alla ni inte vet är att jag ska gifta mig med någon annan ;) Men gå och titta på denna nu! Den är jätte bra! :D
 

Emelie - i skolan

Hej och tjena på er. Jag sitter just nu i skolan och har suttit här sen klockan åtta, det enda är att jag börjar klockan tio och jag har inte någon buss som går till det alltså har jag suttit här ensam och tittat på film, tjoho. Dessutom hinner jag endast gå på en enda lektion som är i en timme för sen ska jag till tandläkaren. Så det känns lite ovärt men jag ville inte missa idag så jag kom endå ;)
Ikväll så är det hungerspelen på bio som jag ska spana på med Amanda och Elise. Hoppas bara att den är bra! Efter den så ska jag nog rida Skip eller Scott, lutar mot Skip.Vi hörs sen, hejdå!
 

Emelie - Fina ponnyn

Igår så gick det jätte bra på träningen. Jag har ritat upp en bana till er så ni kommer att förstå vad jag menar ;)
 
Först värmde vi upp genom att hoppa på serpentinbågarna, det gick bra. Scott hade bra tempo och han kom rätt på bommarna. Sedan la vi en volt efter sista serpentinen och kom sedan på raksträkackan. Efter raksträckan la vi en volt och kom sedan på räcke oxer på vänstra sidan på min målning. Efter oxern vände vi upp och tog medellinjen som sista hinder.
 
Om banan:
Denna bana var riktigt kul, det var lite klurigt här och där vilket gör det attraktiv. Jag tyker även att det är bra för man har något att göra hela tiden vilket gör banan rolig. Så vill ni ha något lärorikt så testa denna bana! :D
 
Scotts insats samt min insats:
Han kändes bra, ibland biter han tag i bettet men han gjorde inte det så mycket. Fick nog bort det värsta under framridningen. Han sa att han var såpass välriden i ena sin mening vilket kändes jättekul att han sa så. Jag var lite nervös för oxern när den blev högre då han stannade förrförra gången när det blev högre men det gick bra och han hade nog inte ens en tanke på att stanna. Det var lite läskigt de första gångerna då jag var tvungen att hålla ihop honom såpass mycket att jag inte var van. Men det kändes också bättre på slutet vilket är väldigt skönt. 
 
Tankar om passet:
Det känns jätte bra att vi går framåt och jag har redan har i tankar att träna mycket på att rida i olika tempon vilket jag har missat lite på slutet men det kommer jag att göra rätt mycket. Jag anser att han ska reagera bättre på skänkeln fick jag till när jag tog av mig sporrarna då jag kan fokusera bättre på att inte göra illa han. Han kändes jätte bra när jag hade tagit av mig sporrarna samt vänt sida på spöet. HAN ÄR SÅ FIN! Känns även nu att vi verkligen inte behöver skynda oss fram utan vi kan ta det riktigt lungt. Jag gillar den iden skarpt. 
 
Fina Scott! 
 

Emelie - Skip provridning

Bild från annonsen
  

Emelie - tog en paus

Hej, jag tog en paus härifrån igår.Jag gjorde lite annat, jag red blandannat ut på Skip vilket gick jättebra!
Jag red ut i en timme och fyrtio minuter, han fick jobba ordentligt vilket gör att han borde vara öm idag ;) Som grädde på moset så ska han eventuellt gymnastik hoppas :) Men det blir om Nicklas inte drar ut på tiden. Tränar somsagt för Nicklas idag med Scott och min grupp börjar klockan 17.45 och håller på i fyrtifem minuter så det blir nog lagom att rida Skip efter. 
Kom på nu i skrivande stund att jag glömde plocka undan i stallet igår eftersom när jag skulle ta in hästarna så hade min bror redan gjort de. Jag tror han tog in de tidigare än vanligt ;)
Jag hade tänk att eventuellt rida ut såhär på tisdag, det kommer nog gå bra :)
Men nu ska jag se på film och inte underhålla er längre, hejdå.
 

Emelie - Blir smått galen på er ibland ;)

Nyss så red jag ut i skogen med Scott, det kändes bra. I början var han seg som tusan, då så rejsade jag. Men sen så hade han alldeles för mycket i munnen(han blev hård) men det slutade sen. Mötte även sex styckna vildsvin!!! De var jätte nära så det var läskigt men jag var beredd på att vända och galoppera därifrån ;) Men det gick bra men det var lite äckligt!!
 
 
 Nu så håller jag på med att laga mat för att sedan dra vidare. Så vi hörs sen! Ställ gärna även frågor! :)

Emelie - piiip

Hej, jag glömde att blogga igår men jag gjorde inte så mycket. EN sak som var intressant, det var en seire som heter Blacklist som går på tvn. Den är så jäkla bra att jag smådör. SE på den!! 
Just nu så har vi lunch vilket är skönt, snart så har vi prov i företagsekonomi som jag dessutom inte pluggade på igår :( Så det känns lite surt. Menmen, idag så ska jag försöka rida. De har haft vila denna vecka då jag har varit sjuk. Men vi hörs sen.
 
Juste igår så blev en av våra hönor tagna av en rovfågel :( Förra veckan rök även en av Anna-Karin, den gulligaste av de. Snacka om jag är sur nu!! Men iallafall så igår när vi skulle lägga oss så var Festis ute någon stans och kom inte när vi ropade men då så ropade jag piip piiip som kycklingarna vi har inne så kom hon! Hur sött är inte det?!
 
 

Emelie - företagsekonomi

Har lektion nu, idag ska det göras vad då?`
 

Emelie - hemma och sjuk

Dagen idag i skolan var jättebra! Taggar nu om till imorgon genom att plugga lite företagsekonomi. VI har nämligen ett prov på fredag jag helst inte skulle vilja missa. Scott och Skip rids ev idag då jag är sjuk, tråkigt men sant. Sover mest nu efter skolan för min sjukdom ska försvinna så fort som möjligt. Har ni läst dressyrmupparnas inlägg om att sälja sin ponny? Om inte läs det här! Jag tycker det beskriver så jag känner med Scott. Det var helt otroligt att jag kunde sälja Korre, men det var nog för att till de som vi sålde han till har han det bäst! :)
 
Tittar just nu på Harry Potthead 3, fången från askaban i väntan på maten, den är så coolt den där hippogriffen. Give me one daddy! 
 

Emelie - godmorgon!

Idag började jag klockan tio med svenska som gick riktigt bra! sen var det lunch och nu sitter jag här på matten, håller på med en genomgång av ekvationer.
 
Jag har nog aldrig gått igenom det i hela mitt liv så det känns som mission impossible. Men det går nog bra. 
Efter matten så är det dags för gympa och då ska vi gå igenom gymmet samt ha racket spel. 
 
Jag undrar om ni är intresserad av något speciellt? 
 
 

Emilia-(här ska det stå en rubrik)

Tjabba!
min mobil var på lagning i fredags då den inte gick att ladda.. tyvärr så var det tvunga att nollställa den.. så alla bilder och  alla appar sa bara tack och adjö.. så aa..
 
igår red jag för Niklas vilket gick helt okej. Båda pollarna blev helt plötsligt "super women" haha nej men dom var suuuuuuper pigga! vilket ioförsig är bra xD
 
var även på min fösta grönt kort kurs igår kväll i Hulta :) 8-9 kvar :) känndes som att jag förstog allt och så. Hoppas hoppas verkligen att jag klarar det! annars blir det ju inga tävlingar 2014! :O
 
ska snart dra ut och rida pollarna. blir på banan men vet inte vad jag ska hitta på. är lektion för morshan så får väll se ;)
 
Vad tycker ni om designen då?? super duper fin om ni frågar mig!
 
 
 

Emelie - YES

Har precis skickat in svenskan, jag hoppas jag får bra på den då jag har kämpat en hel del! Just nu är det ganska lungt i veckan då vi endast har ett prov på fredag. Vi har haft ett läxförhör och två inlämningar men det gick bra. Jag jobbade även jätte bra på matten idag! :D
 
Justnu sitter jag hos mormor och hinner defenetivft inte rida för mörkret, aja. Ses senare!
 
 

Emelie - heeej!!

Jag har börjat blivit förkyld nu, tack mamma och pappa! Men det är inte så farligt än så länge att det är lungt. Just nu sitter jag och väntar på att matten ska börja, tittar faktiskt på The O.C. 
Igår så tränade ju jag och det gick helt okej. Scott bet tag i bettet men jag håller på att testa ett annat bett imellan och jag tror det dessutom var rätt halt som gjorde att han spände sig. Nicklas sa även att Scott kan ha träningsvärk eftersom han är såpass känslig! Så idag så ska jag jogga honom ute i skogen. Om inte någon kan hämta mig däremot kommer jag hem halv fyra(!) Men annars ska jag även jogga ut Skip i skogen med graman.
 
Finaste Scott på dressyren!
 
I söndags så red jag även Skip som jag inte har berättat om men jag hoppade lite stärkande arbete. 
Jag hade denna övning. cavaletti- 2/1,5m-bom-2/1,5m-cavaletti-2/1,5bom-2/1,5-cavaletti.
 
Först hade jag 2 meter men sen så ändrade jag till 1,5 och då fick han jobba upp sig mera och bli kvickare. Han jobbade faktiskt riktigt bra. Sedan så travade jag av han och skritt jobbade han med att han skulle slappna ab rejält vilket han gjorde!!! Däremot måste jag jobba mycket med han så han stärker sig.
 
Men nu börjar matten, hejdå!

Emelie - Me and my Chicken

 
Min nya fotomodell! ;)
 
 

SER NI DESIGNEN?

TACKAR OCH BOCKAR!!!

Emelie - effektiva!


Dagens bästaste padd!

Ni som söker en padd, välkommen och köp denna. Jag har en svart sådan som jag haft i ca fyra år och den ser ut som ny!! Den är så jäkla grym och nu har jag äntligen hittat vart man köper den :D 
 

Emelie - önskningar

Om ni skulle åka iväg och provrida hästar, vad skulle ni tänka på? Vad skulle ni fråga? Har ni kanske hittat eran drömhäst på annons och vill att vi ska se den? Då är det dags, nu ska NI komentera vad ni önskar! Jag kommer läsa igenom det noggrant och allt ni skriver kommer komma upp i ett senare inlägg, passa på att bli länkade ;) 
Kom igen nu, Skriv på!
 
 

Emelie - lördag

Jag känner mig helt slut idag. Varför vet jag inte men det är nog för skolan.. Idag så tog jag ut hästarna imorse, jag har inte ridit än men jag tror jag inte rider idag. Vi får se mera grundligt i framtiden, de kan även skrittas ut med lampa så jag vänjer mig vid det på helgerna, blir så läskigt på vardagarna ;) Idag ska vi även in till stan och handla mat. Igår red jag med Jossa, i mörkret ;) Men det gick bra förutom att jag inte såg i början och Scott och jag var påväg ner i ett dike! ;) Men han överlevde. 
 
Shine bright like a diamond
 

Emelie - PUH!

Är helt slut i huvudet nu, har precis haft matteprov och jag hann endast jobba en tredje del av kapitlet, HOPPAS jag klarar det. heheh.
Idag ska jag rida med Jossa för det blev aldrig av igår så nu ska jag skriva vad jag gjorde med hästarna igår.
Igår så red jag båda på banan, det gick jätte bra på båda.
Red fram båda och de kändes bra. Sedan jobbade jag över dessa i galopp, det blev studs. Jag hoppade på en volt och bytte även volt och jobbade på den andra volten. Båda skötte sig bra så jag är nöjd! :D
 

Emelie - saker jag fick i söndags

 
Något läppglans ;) samt ett lipsyl jag ej har på bild! ;)
Två ljus ifrån ikea, jag använder inte ens ljus..
 

Emelie - Godmorgon Elsas värld.

I tisdags så var jag inte så aktiv men jag sov hemma hos Elise och sen i onsdags så hade vi möte och jag var hemma hos Elise. Longerade även Ellie  vilket var jätte kul då hon var snäll och lyhörd, det vart många avbrott från trav till skritt och igångsättningar igen och det gick jätte bra, hon var lyhörd i slutet.
Idag så kommer Jossa och det ska bli kul för då rider vi tillsammans, Scott ska få bli pysslad han. Han är bäst ;)
Köp er en egen ponny, för S kommer ni inte att få ;)
 
Är det någon som är sugen på en frågestund?
 

Emelie - Måste uppdatera mobilen till 6.1!!!

Jag blir galen av att inte kunna spela detta speeeeel ! :(((
 

Emelie

På träning med Elise och agerar fotograf! :)


Vi tipsar!

Detta är en ny kategori, här kommer vi lägga upp tips om lite allt möjligt.
Dagens tips!
 
Har ni inte sett de förut? Se på alla då!
 

Emelie - Dagens outfit!

 
 
 
 

Emelie - träningen igår

Hej, igår tränade jag med Scott. Han hade fått tillbaka kvickheten och den högre formen men är fortfarande dåligt på att bromsa ibland. Han svängde faktiskt riktigt bra! Däremot när det blev högre blev jag nervös och han stannade på en oxer och på ett räcke, då vart jag jätte ledsen men nu i efterhand vet jag hur jag ska rida så det var väl endå posetivt att jag tog ut något av det. Jag kan säga såhär att INGEN (hopp)tränare jag har haft har varit så här jäkla bra!!! Jag älskar Nicklas träningarna och vill träna flera gånger i veckan, det känns som jag  kan hoppa för han imorgon, så kul är det :D
Så himla nöjd över pollen fast jag blev ledsen, men så kan det gå. Var ju trots allt första dagen i skolan på länge så jag var väl gryyymt trött dessutom ;)
 

Emelie - skrivit av mig

 

Emelie - Har ni hört henne?!

 

Emelie - AJ, mitt ben!!

Det gör så jäkla ont i mitt vänsterben, det började med att jag tränade i onsdags och jag fick världens jävla träningsvärk men det är konstigt att jag har olika värk i benen trots jag hade samma för ett par dagar sen. Det känns som jag har pajat något.. JIppie!!
I fredags och i lördags så var jag med Emilia, jag följde blandannat med de till norrköping och det var kul! Senare på kvällen så var det halloween runda för barnen som jag hjälpte till på, det var kul! ;) 
(Tog bilden av Helena)
 
Idag så ska det ridas och pluggas, kom på det nyss så nu ska jag skynda mig, hejdå! :)