Emelie - jag tror att han hatar mig!

Gud, jag kör ett jätte konstigt spel som är kul på ett vridet vis. Det är att man dejtar Justin, haha!! Jag är jätte dåligt så att det är pinsamt!! Ni får världens sämsta bild men det heter I love JB på appstore, vet ej om det finns för android. (bild kommer, blogg.se vill ej hjälpa till just nu!!) Idag så hjälpte jag till på harbacken med deras "häst för en egen dag" vilket var jätte roligt! Jag tycker det var kul så jag gör det gärna igen! ;) Hörs imorgon för Skip ska få hoppa 80 på en p&j för att få hoppa lite innan det är för kallt, ses!

Emelie - snart!!

På söndag så är det ju dressyrträning för mig, jag ska rida L:b1 så jag hoppas det går bra men det här är mest en check. Vi behöver ju öva så grymt mycket  mera så jag var tveksam om jag verkligen skulle vara med ;)
Men jag tar den som kommer, behöver dock träna lite dressyr och det görs imorgon för Scott. 
Idag så kommer jag eventuellt rida Skip på banan, men jag ska klura på det lite mera. 
 
Igår så red jag ut på Scott och hade Skip som handhäst, det gick jättte bra! stolt över de! :)
 
Har ni något ni vill veta? Bara så ni vet så kommer designen snar! :D
 

Emelie - TAGGAD

 
 
Idag ska jag rida båda hästarna! Jag är jätte taggad, Skip ska jag nog rida igenom dressyrprogrammet med och eventuellt med Scott med :D Tänkte att de får gå klart på banan innan jag ger mig! Imorgon ska de nog joggas, eller om de joggas i skogen idag och går ut imorgon. JAG ÄR TAGGAD! PLL avsnittet har även kommit ut så det ska jag och J spana på ;)
 
 

Emilia-Bildbomb med "gammla" bilder

Kiara 90cm
 
nått år sen.. fy fan min sits där asså xD Bellen 80cm
 
kiara 90cm
 
Jag och en shettis som heter Manne 60cm. Bara flyger över xD
 
kiara 90cm
 
Allra första gången jag red kiara hemma! fan vad tiden har gått fort! köpte henne 16 april 2012.. ett år och 6 månader sen.. alltså kolla manen på denna bild! vet inte om jag ska skratta eller gråta! haha nej men gud vad jag tycker att hon var snygg på denna bild! (manen) men tycker nog faktist att hon är snyggare i kort man.. ;)
vi har hunnit med så mycket på ett och ett halvt år! tävlat massor! hoppat banor på 1m! hoppat 1.10 ( ett hinder) visst ni som hoppar 1.30 kanske inte tycker att det är högt..! men för oss är det de!
Kiara såldes ju som problemponny.. och gud vad vi har utveklats tsm! jag har lärt mig enormt mycket av kiara! har blivit säkrare och mindre rädd! ( var inte rädd innan.. men tror ni fattar)
Vi har flygit över 90 och 1m  banor och tvärnitat på 70.. vi har vägrat ut oss på första hindret, och placerat oss! men endå så har vi gjort denna resa tillsammans! ibland har vi varit super tajta och allt har gått toppen bra! och ibland har man lust att bara hoppa av, lämna henne där man är och åka hem!
vi har tagit oss igenom allt det är tilsammans!
Gud vad jag älskar dig min ängel<3 min prinsessa<3 mitt allt<3 
 
 
 
 

Emelie - ojoj

HAHAHAHHAHA
 

Emelie - HEJ!

Jag har inget att skriva.. Jo, idag så ska jag träna, ni kommer få ett schema av mig som ni fick av Emilia. Tyvärr kommer ni inte få det för jag har ingen insperation och har inget planerat!
 

Emilia-Tjabba tjena!

Min dator funkar iden! :D ÖVERLYCKLIG!! så nu kommer bloggandet komma igång på riktigt!<3
 
Red båda pollarna igår (lördag) vilket gick sketa bra! det var typ hopp dressyr xD
 
idag red jag ut på Prize för första gången! det gick as bra, men hon testade mig lite i början.. men på slutet gick det as bra!
Kiara fick vila idag eftersom att detta blir hennes tuffa vecka.
måndag: hoppträning för Niklas
tisdag: hoppträning för Arnold
Onsdag: dressyrträning för Evelina
Torsdag: vila
Fredag: vila eller skritt i skogen
Lördag: dressyrträning för Evelina
Söndag: dressyrtävling
 
Kiara går på allt som står, Prize hoppar över träningen för Arnold men går på allt annat.
 
nu ska jag spela monopol with my family och ha det mysigt xD
 
Hörs!
 
min fina prinsessa<3 80-90cm
 
 
 

Emilia-Nu jävlar!

Nu kommer jag antagligen kunna blogga igen! :D eller ja, om du läser detta inlägg nu så har det laddats upp, och det innebär att det funkar! :D
 
Sitter i korridoren i skolan och väntar på att alla andra ska komma.. Vi börjar halv 9 men min buss kommer hit kl.8 så får sitta forever alone ett tag.. ;) 
 
första lektionen: Mentorstid
 
idag ska jag nog inte göra så mycke.. Tror att jag ska typ rida ut på pollarna eller nått ;)
 
 
 idag ska vi bada med skolan.. Fuck my life! Och i onsdags bowla vi, gick bajs dåligt! fick inte en enda spärr lr
 
en enda strike! (stavning) 
 
nej men nu ska jag på lektion.. 
Slänger in en bild oxå så hörs vi! (Y)
 
 

Emelie - Hejsvejsan!!

God morgon ! Jag är trött och inte så kreativ denna morgon. Hejsvejs!

bd8ce6091bc3045965a75c6e48f8b8a4-329110292.gif

 


Emelie - Världscupen!

Sitter nu och kollar på världscupen och gud vad ena hästen såg ut. Den hästen påminde så mycket om Skip. Ingen hals, tittig när man saktat av och grymt duktig. Så döm aldrig efter utseendet vänner, denna häst kom runt banan med endast fyra fel!! Den hoppar så JÄKLA FINT!
 
 
 

Emelie - Godmorgon!! :D

TJA! (hehe) Jag är nu i skolan och är som en zoombiie, ni skulle bara se mig!!.. Jag har ont i rumpan och i armen, haha men jag tror att jag överlever dagen!
 
Vid nio så vankas det spanska, där har vi glosor så liite nervös va!! sen är det lunch(stor håltimme<3) och sen är det privat juridik samt psykologi! Vid halv två ska jag även till tandläkaren! 
Ikväll så är det även hoppträning, jag är gryymt taggad! Scott var så fin igår, Skip skulle jag vilja hoppa i veckan igen för att ha typ bom-räcke-bom och kryss-kryss-kryss så han får jobba lite grann! Har ni tips på övningar där hästarna får jobba rejält?
 
Vi hörs senare amigos, för nu ska jag träna på spanskan en gång till och se på PLL! :D
 

Emelie - Helg nu!

Det har faktiskt varit helg hela helgen! nu ska det pluggas spanska om jag fattar den! ;)
 
Idag så har jag haft fullt upp. Imorse så vaknade jag klockan sju för att ta ut hästarna och fixa stallet. Det gick bra och vid kvart över åtta var jag klar. 
Vid klockan tio så började jag skritta fram Skip för jag skulle rida på banan, när jag kom fram så började jag ha bommar och trava över dem. Efter det så hoppade jag kryss och låga räcken+två oxrar vilket gick sådär. Jag ville hoppa en lung och fin runda men det fick jag aldrig knappt till det. Den sista rundan vart nästan bäst. Menmen.. Nästa gång så ska jag hoppa med hackamore, så hoppas jag det känns bättre!
 
 
 
Sen så fikade vi, sen tog vi transporten och åkte hem till Fanny. Där red jag ut med Fanny och Gorby och då gick det jätte bra! Sen så fick jag rida igenom programmet(L:b1) på deras bana, det var andra gången jag red programmet! Jag vet att vi måste träna mycket, däremot tyckte jag att det gick bra för att vara andra gången. Jag fick endel små missar, dock fick jag en riktig stor miss då Scott började byta galopp i ena längningen, haha. Red om den sen och det vart mycket bättre. Nöjd med han, han har blivit så fin! :D
 
 

EMELIE - JANDESCOWBOYHAT

54a64de034f70d664dc66985378552e9-928278516.gif

Igår så vilade hästarna!

8d5824a6393eebf30a1348e974ee2d36-991555903.gif

Idag ska jag och Jossa ta bussen hem till  mig.

bf74fbf746c55ea336337d15dd6383d1-946019646.gif

Och sen så ska vi rida!

 


Emelie - FOLLOW ME ON GIFYO

Heter: Emelieandersin samt JandEsCOWboyhat

Emelie - OOHHH!E

image

Emelie - Get a hint, get a hint!

hmm, sjuk igen. Inte en vanlig sjukdom utan migrän, nästan över nu(minskar succesisvt!) Jag hoppas det är över tills imorgon, ska nog ta och baka en cheesecake och en tårta. Låter  lovande va? Men det är mycket plugg imorgon, suck! 
ses!
Gammal bild
 

Emelie - HELG

YEES


Emelie- GULD

Jag älskar min nya jacka med gulddetaljer, bild kommer! 
 
GRATTIS EMILIA vill jag även säga. 
Igår kom Jossa och red Skip och jag Scott och det gick jätte bra! Jag tyckte hon red honom super! 
Riktig muppad bild, grattis! :D
 

Emelie - trött som lillagubben

..


Emelie - bästa hästen som ni aldrig kommer att få!

Jag hoppade Skip igår och han var bäst!! Träffade på Clara och hoppade lite när hon red och sen gick hon och en annan tjej kom så då hoppade jag lite till och sen en bana! 
HAN VAR HUR FIN SOM HELST! Han blev så taggad att jag var tvungen att sitta kvar och få honom att vänta, haha. När jag bromsade så bara skakade han på huvudet för att det var så kul! 
Här är banan. Nu ska jag berätta den.
1. Den svarta strecket
Ett plank som var svart/vitt rutigt
 
2. Orange bommen
En duk som var orange/svart
 
3. Gröna bommen
Ett grön/vitt räcke
 
4. Två gula bommar
En gul oxer
 
5. Lila bom
Lila räcke
 
6. Brun bom
Ett plank som är som vanliga träskivor
 
7. Två blåa bommar
En en blå oxer med grind
 

Emelie - hoppträna?

Idag funderar jag på att hoppträna med Skip. Jag hoppas allt går för sig, jag ska hoppa lågt och bara testa att hoppa innan lördag.