Emilia-Heej

Nejmen tjenare! :)

Red båda pollarna för Niklas igår :) hoppning 👌 Karan stog först på listan. Red tillsammans med Emma och hennes fina polle Farin<3 Karan var lite spänd och stannade typ 2 ggr då hon tyckte att hindrena var "läskiga", men annars gick det super! 
Prize var skit fin! Red tillsammans med Emelie 👌 jag och Prize fick börja med att rida mycket på volt med Niklas i mitten för att hon skulle tagga ner lite då hon var ganska stressad.. Men efter ett tag när vi hade taggar mer lite så gick det super! Hoppade bana på 90 och 1m hinder och det gick super :)

Båda pollarna fick gå hoppnektion för mamma idag :) Karan först igen 👌 skit fin! Hoppade typ 90 banor 👌 hon var lite tjurig precis innan vi skulle börja hoppa men vad fan ;) 
Gick skit bra med Prize med :) hoppade 1m bana 👌 övar lite inför på torsdag you know 👌 

Apropå torsdag så ja.. Det är ju guldsporrarna! För att färska upp erat minne lite så ska jag ju hoppa L:C för andra gången och L:B för först.. Nån som hade glömt? 🙋 nej tänkte väll det 😂 nej men är ganska nervös för L:B.. (1m) vet ientligen inte varför.. 1m är ju inget för plutten..  Men allt ser så mycket högre och läskigare ut på tävling.. Haha 😂 
Det är flygande omhoppning, får se om vi ens tar oss dit.. Men det ska vi väll hoppas på 😊 
Mickan och kanske Hubbert följer med som hästskötare! Och sen så ska jag tydligen få med massa publik 😱😂 nej men mamma har vuxen läger då och då ska alla komma dit och kolla.. Fett piiiiiiiinn! Nej men det är väll kul att dom kommer och kollar 👌 

Aa om ni har orkat läst enda ner hit så är det ju bra 😂 blev ett ganska långt inlägg idag men det är väll bra? 

Slänger in en bild nu så att inlägget inte blir allt för tråkigt 👌 

Hare gött! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0